TILAUSOHJEITA

Tuotteen teettäminen puusepällä eroaa kaupan valmiista tuotevalikoimasta valitsemisesta. Teettäminen on usein paras ratkaisu, kun halutaan juuri itselle niin kooltaan, väreiltään kuin muodoiltaankin sopiva tuote.

Hyvillä materiaaleilla, työn laadulla ja pintakäsittelyaineilla varmistetaan se, että tuote on pitkäikäinen, toimiva ja käytössä turvallinen.

Suunnittelu:

Työ voidaan tehdä asiakkaan valmiista suunnitelmista ja piirroksista, käyttää suunnittelun ammattilaista tai yleisimmin tuote suunnitellaan yhdessä asiakkaan toiveiden pohjalta. Myös materiaalit, rakenneratkaisut ja pintakäsittelyt käydään asiakkaan kanssa läpi.

Asiakkaalle annetaan työstä kirjallinen tarjous, jonka kumpikin osapuoli vielä hyväksyy.

Tuotteen hinta:

Tuotteen hinta muodostuu materiaalikuluista (yleensä 15-30 % kokonaishinnasta), työn osuudesta, mahdollisista kuljetus- ja asennuskuluista sekä 24 %:n arvonlisäverosta.

Hintatarjouksen laskemista nopeuttaa, jos asiakkaalla on esim. tuotteen mitat jo valmiiksi mietittyinä. Tämä vaikuttaa myös lopulliseen hintaan.

Toimitusaika:

Yleensä toimitusaika on 1-3 kk lopullisesta tilauksesta. Asiasta sovitaan aina asiakkaan kanssa.

Kuljetus ja asennus:

Kuljetamme kaikki tuotteemme kotiin asti ja tarvittaessa myös asennamme ne paikalleen. Asiakkaan niin halutessa voimme toimittaa tuotteet myös Postin, Matkahuollon tai kuljetusliikkeen kautta.

Koottavien tuotteiden rakenne pyritään tekemään sellaisiksi, että kuljetus ja kokoaminen on mahdollisimman edullista ja vaivatonta.